✓KWALITEIT ✓SERVICE ✓PERSOONLIJK ✓VERTROUWEN

POSTMA VLEESWAREN:

Bestel de vleeswaren van Postma Vleeswaren bij groothandel Peter Konijn!

Met een team vol vakmensen worden de ambachtelijke producten van Postma Vleeswaren gemaakt. Zij gebruiken eigen Postma recepturen, waardoor alle producten unieke smaken hebben, waar de klant zeker voor terug komt.

Met de kleine productie behouden we het echte ambacht. Wel is in de moderne productieruimte plaats voor flexibiliteit, zodat de producten voor iedere slagerij op maat geproduceerd kunnen worden.

Lees meer op www.postmavleeswaren.nl.

KWALITEIT VARKENSVLEES:

Nederland heeft een van de beste gecontroleerde varkensvlees systemen in de wereld. Daardoor is ons varkensvlees dan ook volledig te vertrouwen en transparant te volgen. Dierwelzijn is in Nederland een belangrijk punt in de dierhouderij en wordt naar een steeds hoger platform ontwikkeld.

Daarom heeft Postma Vleeswaren gekozen voor Nederlandse herkomst, want kwaliteitsvleeswaren beginnen met kwaliteitsvlees. Op de boerderij wordt de basis gelegd met extra aandacht voor dier én milieu. Bij Patron varkensvlees wordt de lat hoog gelegd om te zorgen voor het beste stukje vlees.

AUTHENTIEKE SMAKEN:

Postma Vleeswaren produceert vleeswaren op de ‘ouderwetse’ manier. Recepten die al decennia lang ongewijzigd zijn. En daarom smaken ze, zoals ze smaken. Ham is ook echt ham en ons katenspeck geurt en smaakt naar het originele op dennenhout gaar gerookte zuid-duitse Katenspeck. Soms maken we een kleine aanpassing om te voldoen aan de moderne tijd. Zo zijn nagenoeg al onze vleeswaren gluten-vrij.

Bij een goed stuk vlees horen verantwoorde recepten; al onze recepten zijn ‘lekker gewoon’ op basis van zout, (losse) kruiden (en daar waar nodig wat aardappelzetmeel).

VERKOOPPUNTEN:

Wij verkopen ons product bewust alleen aan mensen die net zo gepassioneerd zijn als ons. Je komt ons dus alleen tegen bij de lokale slager of speciaalzaak; de mannen en vrouwen die 100% achter hun product staan met liefde voor het vak!  En zo komt ons plakje ham (of andere vleeswaar) dus op het brood terecht van de verantwoorde genieter, de bewuste consument, die wil weten wat hij of zij in haar mond steekt (of die van haar kinderen!)

Lokaal en lekker, lekker lokaal dus!